Skip to main content

Maxima meets Hessel

‘ Zijn sporen heeft hij al ruim verdiend. Vele mensen voor de lens gehad, nog maar te zwijgen over de vele plekken die hij heeft bezocht. Dit alles heeft hem, en terecht, al behoorlijk wat prijzen opgeleverd. Veel van deze mooie foto's zijn terug te vinden op deze website. Ondanks alle ervaringen, prijzen en lof blijkt Hessel blij verrast met het koninklijk bezoek van Hare Majesteit Koningin Maxima, die aanwezig is om de expositie Industrial Silence II te openen. Zij aan zij hebben Koningin Maxima en Hessel langs de geëxposeerde foto's gelopen. De koningin geeft aan onder de indruk te zijn van zijn werk en andersom is Hessel onder de indruk van de koningin. "Een aardige dame met oprechte interesse", geeft Hessel aan. Een bijzonder moment voor een bijzondere fotograaf.’


DATUM

2018

PROJECT

Expositie

LOCATIE

Industrial Silence II

Ontdek "Hessel": Een Reis door Tijd en Schoonheid - Verkrijgbaar vanaf 21 mei

Welkom in mijn betoverende wereld, waar ik schoonheid zie in de kleinste details en me losmaak van conventionele regels. Ga met me mee op ontdekkingstocht naar verborgen schatten onder het mos van de geschiedenis in mijn opvallende urban-fotoseries en ervaar mijn portretfotografie die de essentie van mijn onderwerpen vastlegt.

Ik nodig je uit om een glimp op te vangen van mijn opmerkelijke werk en je in te schrijven voor de voorintekening van mijn uitgave 'Hessel' op UitgeverijKomma.nl.

Dit boek toont mijn unieke, ongeremde creativiteit en ik kan niet wachten om het met je te delen. Ga vandaag nog met me mee op dit visuele avontuur!