Skip to main content

Beach Shoot - Stormy Weather

‘Geïnspireerd geraakt door een cape met capuchon spookten mij de volgende beelden door mijn brains. Strand shoot met 3 dames bij het krieken van de dag. Zo gezegd zo gedaan na het organiseren van deze shoot. De weergoden waren mij gunstig gezind. s’Morgens om 05.30 uur regen en windkracht 7. Camera’s goed verpakt in plastic en schieten maar. Bedankt Vera Lisa Jetske Owen en Nelcia’


DATUM

2020

PROJECT

Stormy Weather

LOCATIE

Zeeland

Ontdek "Hessel": Een Reis door Tijd en Schoonheid - Verkrijgbaar vanaf 21 mei

Welkom in mijn betoverende wereld, waar ik schoonheid zie in de kleinste details en me losmaak van conventionele regels. Ga met me mee op ontdekkingstocht naar verborgen schatten onder het mos van de geschiedenis in mijn opvallende urban-fotoseries en ervaar mijn portretfotografie die de essentie van mijn onderwerpen vastlegt.

Ik nodig je uit om een glimp op te vangen van mijn opmerkelijke werk en je in te schrijven voor de voorintekening van mijn uitgave 'Hessel' op UitgeverijKomma.nl.

Dit boek toont mijn unieke, ongeremde creativiteit en ik kan niet wachten om het met je te delen. Ga vandaag nog met me mee op dit visuele avontuur!